juli 29, 2016

Over ons

Foto eigenpraktijk

Marloes Olivier

GZ- psycholoog en eigenaar (BIG nummer 99920439325)

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de zorg- en verpleeghuissector, waar ik vooral veel ervaring heb opgedaan met diagnostiek en behandeling van cognitieve en psychische problemen bij ouderen. Tijdens en na mijn GZ- opleiding heb ik ervaring opgedaan in de basis GGZ en de specialistische GGZ en sinds een aantal jaren ben ik met veel plezier werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik zoek graag samen met de cliënt naar manieren om de psychische problemen te begrijpen, op te lossen en op eigen kracht weer verder te kunnen. Mijn werkwijze is praktisch, gericht op vertrouwen en samenwerking. Ik vind het belangrijk dat cliënten zich bij mij op hun gemak voelen.

Behandeling is bij mij mogelijk in het Nederlands en Engels.

Ilkay Kocak

GZ- psycholoog (BIG nummer : 19919165325)

Na mijn studie psychologie, met als master specialisatie neuropsychologie, ben ik gestart in de verpleeghuissector. Ik heb veel ervaring opgedaan in diagnostiek en behandelingen bij verschillende doelgroepen en in het begeleiden van verzorgende teams en mantelzorgers. Later heb ik de overstap gemaakt naar de basis GGZ, en waar ik sindsdien nog met veel plezier en passie werk. Voor het slagen van een behandeling mensen vind ik het belangrijk dat mensen zich serieus genomen voelen in hun klachten, gevoelens en denkwijze. Van daaruit kijk ik samen met de cliënt hoe we in relatief korte tijd zijn of haar leven weer op de rit kunnen krijgen.

Ik ben sinds 2014 geregistreerd als GZ- psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog BIG). Naast mijn werk vind ik persoonlijke ontwikkeling van essentieel belang. Om  mijn kennis en vaardigheden op peil te houden en uit te breiden volg ik regelmatig vakopleidingen, cursussen en workshops.