juli 29, 2016

Afspraak maken

Bereikbaarheid

Per telefoon kun je een afspraak met ons maken voor een eerste gesprek of informatie aanvragen. Wij zijn hiervoor op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar, indien wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden kun je een bericht achterlaten met je naam en telefoonnummer. Wij streven er naar dezelfde of de volgende werkdag terug te bellen.

Wij bieden de mogelijkheid om op donderdagavond of op zaterdag een afspraak te maken. Ook als je wilt overleggen of behandeling bij een psycholoog iets voor jou is, kun je contact met ons opnemen.

Praktijkadres: Vlissingenplein 1, 2e etage
3086 GZ Rotterdam

Telefoon: 06-24 20 11 90

Je kunt ons ook mailen:
m.olivier@psychologenpraktijkolivier.nl

Wanneer kun je bij ons terecht?

Wachttijd (peildatum: 28-01-2024)

Wachttijd tot eerste afspraak:  20 weken
Wachttijd tot start behandeling: 1-2 weken

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of jouw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Waarneming voor cliënten

Buiten de bereikbaarheidstijden kun je in het geval van crisis contact opnemen met je huisarts. Tijdens vakantie of ziekte wordt er indien nodig waargenomen door een collega psycholoog.