augustus 8, 2016

Kwaliteit

De behandelingen die wij aanbieden zijn ‘evidence based’, dit wil zeggen dat in wetenschappelijk onderzoek herhaaldelijk is aangetoond dat deze behandelvormen werken 다운로드. Onze praktijk heeft het Keurmerk Basis GGZ en we zijn lid van verschillende beroepsverenigingen (NIP, LVVP en NVGzP). Als lid van het NIP zijn wij gehouden aan de beroepscode voor psychologen en hebben wij een klachtenregeling 우리 사랑하는 동안 다운로드.

Kwaliteitsstatuut Psychologenpraktijk Olivier

Patiëntenversie Kwaliteitsstatuut GGZ

Kwaliteitsstatuut Ilkay Kocak

Clientervaringen

Bij psychologenpraktijk Olivier hechten we grote waarde aan de ervaringen van cliënten over de door ons geleverde zorg 유튜브 스트리밍 다운로드. Wij moedigen cliënten aan hun ervaring te delen op ZorgkaartNederland.nl en gebruiken deze gegevens voor verbetering van de aangeboden behandeling.

ZorgkaartNederland- Psychologenpraktijk Olivier

Onze cliënten waarderen de behandeling binnen Psychologenpraktijk Olivier in het jaar 2020 als volgt:

Algeheel rapportcijfer: 9,1

Bejegening:
Op de schaal ‘bejegening’ gaven cliënten de praktijk een 4,9 (van 5 maximaal), Cliënten zijn zeer tevreden over het contact, voelen zich serieus genomen en krijgen de zaken op een begrijpelijke manier uitgelegd 다운로드.

Samen beslissen:
De schaal ‘samen beslissen’ was 4,5 (uit 5 maximaal) wat betekent dat cliënten positief zijn over de mate van samenwerking met de psycholoog, het idee mee te kunnen/mogen beslissen over de behandeling, maar ook over de mate waarin men geïnformeerd is over behandelingsmogelijkheden, verwachtingen en zelfhulpprogramma’s/ondersteuning 끄투온라인 핵.
Ten aanzien van het wijzen op en gebruik maken van de informatie van cliëntenverenigingen was er nog verbetering mogelijk.

Uitvoering Behandeling:
Op de schaal ‘uitvoering behandeling’ gaven cliënten de praktijk een 4.7 (uit 5 maximaal) 마크 총모드. Cliënten geven aan dat de behandeling de juiste voor hun klachten is geweest en de behandeling naar wens werd uitgevoerd. 

Een en ander blijkt uit de Consumer Quality Index GGZ (CQi GGZ), een onderzoek naar cliënttevredenheid waarbij Psychologenpraktijk Olivier na behandelingen cliënten vraagt de behandeling te beoordelen 다운로드. De uitkomsten van het onderzoek gebruikt Psychologenpraktijk Olivier om de zorg verder te verbeteren. Uit analyse is gebleken dat op het gebied van het wijzen op en gebruik maken van de informatie van cliëntenverenigingen er nog verbetering mogelijk was 알테어 다운로드. Via onderstaande links wordt u doorgestuurd naar passende patiëntenverenigingen:

Depressieve klachten: www.depressievereniging.nl
Angst en dwangklachten, ptss: www.adfstichting.nl
Burn-out: www.burn-out.nl